Sinds 10 januari 2024 is onze organisatie officieel een stichting, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Deze stap, hoewel voor ons een noodzakelijk proces, markeert een belangrijke fase in onze strijd tegen afvalwaterinjectie en voor een veilige woonomgeving.

ANBI status

We zijn een stichting met ANBI-status, geregistreerd en bevestigd door de belastingdienst. Het hebben van deze status is een essentiële stap in onze missie, aangezien het ons in staat stelt om onze activiteiten effectiever te financieren en meer impact te genereren. Voor onze donateurs betekent dit dat hun bijdragen fiscaal aftrekbaar worden, waardoor zij ons nog meer kunnen ondersteunen.

Transparantie en Verantwoording

In lijn met de vereisten voor de ANBI-status, zijn we toegewijd aan volledige transparantie en verantwoording naar onze donateurs en de gemeenschap. Dit betekent dat we onze website hebben voorzien met belangrijke informatie:

Uw Steun Maakt het Verschil

Als ANBI-stichting kunnen we verzekeren dat elke bijdrage direct ten goede komt aan onze doelen. Uw donaties dragen niet alleen bij ons gezamenlijk doel, maar is ook fiscaal voordelig.

We zijn dankbaar voor de steun die we tot nu toe hebben ontvangen en kijken uit naar wat we samen kunnen bereiken. Blijf ons volgen voor meer updates en informatie over onze voortgang en initiatieven.

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en steun!