Tijdens de televisie uitzending van Pointer konden we horen dat staatssecretaris Vijlbrief de disclaimer voor de Staat weg wil halen in het Toezeggingen-document en wil toe gaan zien op het nakomen van afspraken.

Heeft u als inwoner van het gebied inmiddels al ander voorstel ontvangen?

Vandaag om circa 18:00 uur staat de ondertekening in ‘t Aole Gemientehoes gepland. Het gaat om toezeggingen tussen de NAM en de inwoners.

Hoe je kan toezien op deze flinterdunne juridische toezeggingen is ons een raadsel!

Het lijkt ons dat dit eerst helder moet zijn voordat je überhaupt iets gaat ondertekenen. Het lijkt ons logisch dat dit aangepaste voorstel vóór het tekenen gedeeld wordt met alle inwoner in het betreffende gebied.

Heeft u de uitzending van Pointer gemist? Kijk deze dan terug via: https://www.npostart.nl/KN_1731609

Categories: